Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У співпраці Великокопанівської сільської ради та громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» відбулася зустріч з молоддю селища Абрикосівка

Дата: 10.09.2019 11:03
Кількість переглядів: 827

У співпраці Великокопанівської сільської ради та громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» відбулася зустріч з молоддю селища Абрикосівка.

06 вересня в Абрикосівці відбулася зустріч заступника сільського голови Надії Круц із молоддю селища, яку організувала громадська організація «АКТИВНА ЖІНКА» в рамках реалізації проєкту «Великі можливості».

У новоствореному громадському просторі пані Надія спілкувалася з активними представниками молоді та обговорювала питання щодо методів взаємодії з органами місцевого самоврядування, зокрема, з Великокопанівською сільською радою. Вона зазначила, що окрім усних та письмових звернень, до сільради можна звернутися через Інтернет, подавши, наприклад, петицію. Надія Круц розповіла, що свої питання молодь може лобіювати через місцевих депутатів, молодіжну організацію чи молодіжну раду, зупинившись на кожному детально.

Онлайн гру «Моя громада» символічно провели у приміщенні колишньої селищної ради, під час якої учасники навчалися законодавчим моментам: що належить до обов’язків голови ОТГ, які повноваження впливають на відповідні показники, які питання є стратегічними. А ще у грі дуже чітко зрозуміло, що корупція і незаконне використання повноважень – не призводять ані до виграшу, ані до побудови ефективної громади. Гра дуже сучасна і смішна, а модні персонажі привертають увагу. Саме онлайн гра «Моя громада» являється  одним із дієвих способів спілкування з молоддю та донесення інформації щодо реформи децентралізації.

Під час заходу молодь презентувала власні ідеї та бачення свого селища в майбутньому. Серед порушених питань молоді були: облаштування парку, площі біля Будинку культури, створення спортивної зали, музею, прокладання асфальту по всім дорогам селища та приведення до привабливо-естетичного вигляду автобусної зупинки.

Учасники розробили плани реалізації ідей облаштування парку та приведення автобусної зупинки до привабливо-естетичного вигляду, які презентуватимуть наприкінці вересня під час круглого столу з сільським головою Валентиною Костенко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь