Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великих Копанях запрацював Центр надання адміністративних та соціальних послуг

Дата: 12.09.2019 10:18
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

У Великокопанівській громаді 11 вересня 2019 року запам’ятається, як ще один крок до наближення влади до людей.

 

 

 

Фото без опису

У цей день розпочав свою роботу Центр надання адміністративних та соціальних послуг, на який було витрачено 1 млн 893 тис. 626 грн, з них 284 тис. 044 грн – це кошти Великокопанівської громади.

Фото без описуЗавдяки взаємодії Міністерства соціальної політики, Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської обласної ради з Великокопанівською сільською радою маємо перший в області Центр, де надаються послуги соціального характеру за проєктом Міністерства соціальної політики «Прозорий офіс».

Фото без опису

Великокопанівський сільський голова Валентина Костенко висловила подяку за всебічну підтримку та активну участь у процесі децентралізації, що сприяє соціально-економічному розвитку Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади, міністерству соціальної політики України в особі Юлії Соколовської, Херсонській обласній державній адміністрації в особі голови Юрія Гусєва, депутату Херсонської обласної ради Євгену Рищуку та заступнику сільського голови з гуманітарних питань Надії Круц.

 

Фото без опису

 «Центр надасть можливість кожному з Вас отримувати довідки не їдучи вже до району чи області. Тут можна буде отримати до 100 послуг. У нас працюватиме реєстратор і Вам вже не потрібно буде їхати в Олешки, щоб зареєструвати своє майно чи підприємницьку діяльність», - відзначила сільський голова  Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади Валентина Костенко.

 

Фото без опису

 «Те, що сьогодні такий центр відкривається у Вашій територіальній громаді – це приклад для інших територіальних громад рухатись швидше, спрямовувати свої зусилля на потреби людей. Рухатися для того, щоб люди відчували, що в нашій країні не люди – для держави, а держава – для людей!», - наголосив очільник області Юрій Гусєв.

        



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь