Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській громаді привітали освітян із професійним святом

Дата: 01.10.2019 15:07
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

26 вересня 2019 року у Великокопанівському сільському Будинку культури відбулося урочисте засідання з нагоди Дня працівників освіти.

З професійним святом усіх освітян Великокопанівської громади привітали сільський голова Валентина Костенко, інспектор дошкільного виховання та позашкільної роботи Олена Внук, директор Абрикосівського закладу дошкільної освіти ясел-садка «Пурпурова квітка» Тетяна Шараєва, голова первинної профспілки комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ягідка» Катерина Григор’єва, інспектор шкіл Віолетта Дудкіна, директор Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів Віктор Коновалов та директор Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів Наталія Лишак.

Фото без опису

На теренах Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на освітянській ниві самовіддано працюють колективи комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ягідка» села Великі Копані, дошкільного навчального закладу ясла-садок «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка, Великокопанівської та Абрикосівської загальноосвітніх шкіл I-III ступенів та Олешківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації.

Фото без опису

В Абрикосівському садочку виховується 68 дітей дошкільного віку, 3 групи укомплектовані за віковими ознаками.

Працюючи над проблемою впровадження цих технологій в практику роботи з дітьми, педагоги проводять тематичні, комплексні, комбіновані, інтегровані заняття в залежності від розділу програми, обраного напрямку, що забезпечує належну продуктивність діяльності дітей.

Працівники дошкільного закладу займають активну соціальну позицію і протягом року взяли участь в Акції милосердя, організованої товариством Червоного хреста та акції «Чисте довкілля». Вони беруть участь у проєктах соціальної дії за підтримки Британської ради та громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА», працюють над проєктом для отримання грантів, фінансової підтримки розвитку Дошкільного навчального закладу – музичної зали та лялькового театру. Колектив садочку бере активну участь у заходах, що проводяться Абрикосівським селищним Будинком культури.

Фото без опису

131 дитина відвідує комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ягідка». Сучасний педагог завжди шукає ефективні методи та шляхи роботи з дітьми, форми організації освітнього процесу. Тематичні тижні, інтегровані заняття, свята, розваги, налагодження механізму тісного соціального партнерства між батьками, громадськими організаціями, що підтверджено участю в конкурсах на Інтернет-порталі рейтингу закладів України, де ДНЗ ясла-садок «Ягідка» посів 1 місце в педагогічних профтестах.

У 2019 році працівники закладу вибороли 2 місце в конкурсі «Краща спортивна зала дошкільного навчального закладу» та 2 місце в конкурсі «Краще оздоблення актової зали дошкільного навчального закладу».

Музичний керівник Людмила Задніпряна пройшла атестацію та отримала звання «Вихователь методист».

Фото без опису

Щиро бажаємо Вам нових творчих досягнень, впевненості у своїх силах, здоров’я та щастя! І нехай посмішки дітей – найголовніша нагорода за Ваш благородний труд – супроводжують Вас на всьому життєвому шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь