Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Шкільна молодь долучилася до формування бюджету на 2020 рік

Дата: 16.10.2019 14:04
Кількість переглядів: 699

Наприкінці вересня 2019 року Великокопанівська сільська рада розпочала роботу із роз’яснення бюджету громади за 2019 рік. Під час святкування Днів сіл Великокопанівської ОТГ відбулися акції із презентацією бюджету громади у доступній формі.

Робота в цьому напрямку мала своє продовження 15 жовтня.

 В рамках проєкту Програми DOBRE та за допомогою громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» до Великокопанівської школи завітали  Світлана Гудь і представниці відділу освіти Великокопанівської сільської ради Віолетта Дудкіна та Іванна Сілецька. Вони розповіли учням та ученицям 9-11 класів про важливість та можливість участі у бюджетному процесі.

Пані Світлана  презентувала «Бюджет для громадян», який допомагає зрозуміти бюджет громади та побачити своє місце в ньому. Він нагадує, що бюджет громади – це кошти всіх її мешканців і показує. що гроші в бюджеті  не з’являються нізвідки, а витрати з бюджету не робляться лише за бажанням когось з керівників громади або групи громадян. 

Шкільна молодь долучилася до процесу формування бюджету  громади на 2020 рік та подала свої  пропозиції та ідеї.які  будуть оброблені та систематизовані представниками Програми DOBRE та Великокопанівської сільської ради.

Вдячні всім за співпрацю та участь у заході!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь