Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

В Абрикосівці запрацював садочок з відремонтованою водомережею та каналізацією

Дата: 21.10.2019 13:19
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

В Абрикосівському дошкільному навчальному закладі яслах-садку «Пурпурова квітка» з липня по жовтень 2019 року за сприяння Великокопанівської сільської ради та відділу освіти Великокопанівської сільської ради, проводився капітальний ремонт водомережі та каналізації.
По садочку повністю замінено водопровідні труби на сучасні пластикові, які відповідають санітарним вимогам, в умивальних кімнатах, відповідно до нових будівельних норм та правил утримання дошкільних закладів, встановлені дитячі умивальники, душеві піддони в туалетних кімнатах – дитячі унітази та перегородки між ними. У кожній групі, на кухні та в приміщенні пральні встановлені бойлери для нагріву води, що дає можливість безперебійної подачі гарячої води. В пральній, відповідно до нових будівельних норм, встановлена перегородка, для того щоб не перетинався потік чистої та брудної білизни. На харчоблоці встановлено умивальник для миття рук персоналу кухні, облаштовано салатний цех – встановлено мийку та розробний стіл. По ясла-садку замінено сантехніку, встановлені нові мийки для миття посуду, по групах та на харчоблоці, та повністю замінена система каналізації.
Абрикосівський дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Пурпурова квітка» Великокопанівської сільської ради 21 жовтня 2019 року розпочав роботу.

Відділ освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь