Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Запрошуємо молодь взяти участь в опитуванні

Дата: 09.12.2019 15:05
Кількість переглядів: 439

В рамках програми DOBRE для громад Херсонської області був організований 3-денний тренінг на тему "Молодіжний працівник".

Учасниками від нашої ОТГ були: Анастасія Краснопер, Андрій Пономаренко, Катерина Пономаренко, Олександра Шашкевич та Євгенія Карпичко (Овсієнко), які дізнались про можливості державної програми "Молодіжний працівник ", отримали знання про те, що таке молодіжна політика та молодіжна робота.

Кожен з представників громад отримав ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ, що містить певний обсяг роботи, яку має виконати робоча група. Відповідно відділом культури, молоді, спорту підготовлено проєкт розпорядження «Про створення Робочої групи з розробки молодіжної політики та впровадження програми «Молодіжний працівник в ОТГ» у Великокопанівській ОТГ», визначено її повноваження та склад.

Останні два місяці робоча група займається аналізом молодіжної інфраструктури в громаді, вивченням потреб молоді, розробкою Молодіжного паспорта громади.

В ході виконання домашнього завдання та в рамках співпраці з робочою групою, відділ культури, молоді, спорту виконавчого комітету проводить опитування «Аналіз потреб молоді Великокопанівської ОТГ».

13 грудня о 1600, робоча група, відділ культури, молоді, спорту проводитимуть публічний захід на базі Великокопанівської сільської бібліотеки для дорослих (читальна зала), а саме презентацію потреб молоді та результат спільної роботи по Молодіжному паспорту громади.

Просимо небайдужу молодь взяти участь в опитуванні, заповнивши анкету, та відвідати запланований захід.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь