Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Футбольний турнір за участі гравця ФК "Шахтар"

Дата: 26.12.2019 08:30
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

22 грудня 2019 року на базі Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся футбольний турнір «Мала Батьківщино, ти - гордість моя».

Мала батьківщина – це дім, вулиця, село, місто, де людина змалку набиралася енергії та бажань для реалізації своїх мрій. Обов’язок кожного – віддячити тому куточку рідної землі, який дав старт у життя. Цим і займається наш земляк, гравець футбольного клубу «Шахтар», організатор і спонсор турніру Шушко Павло. У цих змаганнях для наймолодших гравців громади не було переможених. Головне для спортсменів – футбольна феєрія – відбулася. У цьому році перше місце завоювали гравці ФК «Олешшя» (м.Олешки), друге – ФК «НІКА» (с.Великі Копані), третє – ФК «Кристал» (м.Херсон), почесне четверте – ФК «Абрикосівка».

Організатори турніру, тренери дитячих футбольних команд щиро вдячні усім, хто допоміг у підготовці та проведенні – сільському голові Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д., директору Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ст. Коновалову В.В., родині Наумових.

Сподіваємося, що турнір наступного року матиме більше охочих долучитися до спонсорської підтримки, адже у кожного є своя мала батьківщина.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь