Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Збір ідей щодо облаштування центрального парку в селі Великі Копані

Дата: 26.12.2019 09:00
Кількість переглядів: 815

Фото без опису

5 грудня у приміщенні Великокопанівської сільської ради, за підтримки програми DOBRE, відбулася зустріч щодо планування громадського простору – Центрального парку села Великі Копані.

У заході взяли участь представники та представниці органів місцевого самоврядування, місцевого бізнесу, молоді, громадських організацій, депутатів та активних громадян, зацікавлених у розвитку Великокопанівської громади та/або громадського простору.

За допомогою представників Програми DOBRE Юлії Огаренко, Богдана Синька та Наталі Ващиленко розробили візуалізацію бачення майбутнього громадського простору.

Ознайомитись з підсумками робочої зустрічі 5.12.19 щодо облаштування парку-громадського простору у ВеликокопанівськійОТГ Ви можете завантаживши документ «Підсумки робочої зустрічі 5.12.19 щодо облаштування   парку-громадського простору у Великокопанівській ОТГ»

Якщо виникнуть додаткові ідеї/пропозиції щодо бачення облаштування парку-громадського простору, особливо в тих мешканців громади, які не були присутніми на першій зустрічі, надсилайте пропозиції до 20 січня 2020 року  у коментарях до статті або заповнюйте гугл-анкету нижче.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь