Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Комунальне підприємство отримало грант на розвиток

Дата: 16.01.2020 09:30
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада є засновником КП «Великокопанівське», яке прагне розширювати надання нових видів послуг для населення. Для зміцнення партнерських зв'язків між КП «Великокопанівське» та Великокопанівською сільською радою,   у січні 2019 року, спільно подали заявку   до  Проєкту «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією Кімонікс Інтернешнл Інк., яка надає грант на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проєкт в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). У лютому 2019 року була схвалена заявка та почалась реалізація проєкт «Створення комунального закладу громадського харчування у Великокопанівській ОТГ Херсонської області».

Проєкт спрямований на створення закладу громадського харчування, розвиток громадського простору для проведення молодіжних заходів, організації клубів, гуртків дозвілля. Коштом гранту, в січні 2020 року  профінансовано придбання  обладнання для закладу громадського харчування на суму 630 000 грн. Сільська рада протягом літа  виконала ремонтні роботи на суму 1440599 грн. На даний час проводиться робота по підбору персоналу, навчанню. Плануються заходи, які будуть проводитись на базі закладу.

Найближчим часом планується відкриття закладу громадського харчування за адресою: с.Великі Копані, вул. Карла Маркса, 85.

Координатор проєкт,

заступник сільського голови

 Надія Круц



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь