Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Проведенням робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки у нашій громаді займатиметься суб'єкт оцінювальної діяльності з м.Полтави

Дата: 06.03.2020 10:41
Кількість переглядів: 378

Фото без опису27 лютого 2020 року відбулося засідання конкурсної комісії Великокопанівської сільської ради по відбору суб'єктів оцінювальної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна за адресою: вул.Горького № 1-Г в селі Великі Копані: житловий будинок, що належить гр..Пархоменку Ю.С. на праві приватної власності.

В ЗМІ інформації, а саме в газеті "Новий день" від 12 лютого 2020 року та на офіційному сайті сільської ради було розміщено оголошення про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оцінювальної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,1709 га з кадастровим номером - 6525080500:01:001:0611 - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: вул.Горького № 1-Г в селі Великі Копані Олешківського р-ну Херсонської обл. До 26 лютого поточного року надійшов один пакет з конкурсною пропозицією, тобто бажання взяти участь у конкурсі з відбору суб'єктів оцінювальної діяльності виявив один учасник, який подав повний пакет документів.

Відповідно до п. 24 «Положення про конкурсний відбір суб'єктів оцінювальної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна» - У разі наявності одного учасника конкурсу з відбору суб'єктів оцінювальної діяльності, Комісія приймає рішення стосовно укладення з ним договору на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Тож, проведенням робіт з експертної грошової оцінки даної земельної ділянки буде займатися суб'єкт оцінювальної діяльності ТОВ «БІНОМ – ГРУП» з м.Полтави.

Земельний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь