Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Як працює сільськогосподарський ринок «Нежданна»?

Дата: 24.03.2020 14:45
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Сільськогосподарський ринок «Нежданна» працює з певними обмеженнями

У зв’язку з виникненням загрози розповсюдження коронавірусної хвороби, з метою запобігання розповсюдження вірусу та оперативного здійснення комплексу невідкладних заходів для попередження та лікування корона вірусної хвороби (COVID-19), керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення корона вірусної хвороби (COVID-19)», директором виконавчим ТОВ «БВФ «Нежданна» Тетяною Батих видано наказ №13-Г «Про запровадження плану заходів спрямованих на попередження та запобігання поширенню корона вірусу COVID-19 на території оптового сільськогосподарського ринку «Нежданна» від 18.03.2020 року.

         Відповідно до наказу:

  • Затверджено план профілактичних та проти епідеміологічних заходів на території ринку «Нежданна»
  • Тимчасово зупинено на час дії карантину діяльність об’єктів торгівлі, в яких реалізуються промислові групи товару
  • Заклади громадського харчування, які здійснюють он-лайн доставлення замовлень, повинні дотримуватися спеціальних правил роботи на ринку «Нежданна»
  • Оператори ринку  неухильно мають дотримуватися вимог спеціальних правил, інакше адміністрацією ринку буде обмежено їх діяльність та застосовані, передбачені Правилами роботи ринку «Нежданна» штрафні санкції.

Будьте готові до того, що Вас, відвідувачів ринку, буде забезпечено санітарним контролем. Відповідно до Плану профілактичних і проти епідеміологічних заходів на території ринку «Нежданна» буде проводитися візуальний огляд відвідувача (загальний стан, ознаки лихоманки, наявні ознаки гострого респіраторного захворювання – кашель, чхання, нежить), у разі необхідності, проводитиметься температурний скринінг. Якщо Ви відчуваєте недомагання, залишайтеся вдома та лікуйтеся під наглядом Вашого сімейного лікаря. Дотримуйтеся правил поводження під час карантину та одягайте маски під час виходу з дому.

З наказом №13-Г та Планом профілактичних і проти епідеміологічних заходів на території ринку «Нежданна» Ви можете ознайомитися нижче.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь