Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2020 11:32
Кількість переглядів: 367

Фото без опису34 роки тому, вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Аварія на Чорнобильській АЕС стала болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням багатьох держав.
Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Чорнобильська катастрофа завдяки самопожертві ліквідаторів аварії стала символом жертовності в ім'я Батьківщини, в ім'я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, вони виконали свій обов'язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам'яті важкі й героїчні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм і ціною власного життя й здоров'я зупинили ядерну катастрофу.
Незважаючи на тяжкі випробування, ліквідатори своїм прикладом показують, що найцінніше у житті – це  боротьба за майбутнє людства, що неможливо без дбайливого ставлення до навколишнього середовища.
Бажаємо ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, здоров'я, щастя, достатку, добра та злагоди, мирного неба і щастя на рідній українській землі.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь