Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Онлайн освіта для для праціників ОМС

Дата: 14.05.2020 10:56
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

Не заважаючи на карантин, Великокопанівська сільська рада працює у повному режимі. Навчання для наших працівників як було, так і продовжується, але в онлайн форматі.

13 травня відбувся онлайн-семінар "Підготовка проєктних заявок на конкурсні відбори", в якому взяли участь працівники Великокопанівської сільської ради  - заступниця сільського голови з гуманітарних питань Надія Круц та фахівець із розвитку територій та інвестицій Анна Довженко.

Фото без опису

Під час онлайн-семінару перший заступник голови Херсонської ОДА, яка являється організатором вебінару, Дмитро Бутрій, зазначив: "Сьогодні обласна влада, як ніколи, опікується розвитком наших людей. Без навчання персоналу, без сучасних знань з управління проєктами, персоналом, бюджетного законодавства, ми не зможемо будувати європейську державу на території нашої області. Я вдячний, що наші колеги надають можливість отримувати знання і навички, які сьогодні так необхідні всім."

Фото без опису

Ми, як органи місцевого самоврядування, щиро вдячні Херсонській ОДА за надану можливість вдосконалювати свою роботу та підвищувати професійні кваліфікації працівників. У наш час гранти являються додатковим джерелом для розвитку громади, тому практичні поради, отримані від модераторки Олександри Фадєєвої, експертки з регіонального розвитку Програми "U-LEAD з Європою", є актуальними сьогодні.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь