Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Досліджено громадську думку

Дата: 14.05.2020 14:11
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

29 квітня 2020 року відбулася онлайн-презентація результатів опитування громадської думки у Великокопанівській ОТГ, а також створених на їх основі управлінських інструментів для використання представниками влади, в якій взяли участь працівники сільської ради, відділу освіти та Абрикосівського старостинського округу на чолі із сільським головою Валентиною Костенко. Модерували презентацію Наталія Ващиленко, програмна спеціалістка Програми DOBRE, а також  Катерина Пономарьова, спеціалістка з моніторингу, оцінювання та навчання Програми DOBRE.

Опитування проводилися протягом  травня-червня 2019 року та листопада-грудня 2019 року на території громади в трьох населених пунктах незалежними інтерв'юерами на замовлення Програми Dobre. Вибірку формували соціологи (згідно з їхніми професійними рекомендаціями). Всього було опитано 369 респондентів з трьох населених пунктів громади  (опитування проводили не мешканці громади).

Ми щиро радіємо, що результати нашої громади вищі, аніж середні серед громадам 3 когорти, які останніми долучилися до Програми DOBRE. Однак це не означає, що потрібно зупинятися на досягнутому. Тепер наша задача на 2020 рік підтримувати той рівень досягнень, який маємо, та підвищити якість надання деяких послуг. У нас вже працює ЦНАП, де можна отримати адміністративні послуги, відкрився комунальний заклад громадського харчування, де кожен може отримати якісні послуги харчування, провести вільний час у колі друзів чи рідних, взяти участь у культурно-просвітницьких заходах, досить скоро запрацюють нова амбулаторія із застосуванням телемедицини, та культурно-освітній центр, який відкриє нові можливості для молоді.

Попереду багато роботи задля добробуту та розвитку нашої громади та кожного її жителя!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь