Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській ОТГ відкрито поліційну станцію

Дата: 03.07.2020 09:44
Кількість переглядів: 394

Фото без описуФормула успіху об’єднаної громади — наближення послуг до людей. Безпека — це теж послуга, яка повинна забезпечити максимальний порядок і комфорт у будь-якій громаді.

 

02 липня 2020 року у Великих Копанях відбулося урочисте відкриття Поліційної станції №6.

Вітали нашу громаду заступник начальника головного управління національної поліції в Херсонській області полковник поліції Захарченко Денис Анатолійович та начальник Олешківського відділу поліції Новокаховського відділення головного управління національної поліції в Херсонській області підполковник поліції Ковальчук Вадим Павлович, які повідомили, що досить скоро у Великокопанівській ОТГ з’явиться поліційний офіцер громади та надалі буде розміщено та встановлено камери відеоспостереження, які допоможуть правоохоронцям у службі.

Сільський голова Костенко Валентина Дмитрівна подякувала гостям за підтримку та співпрацю, а нашим дільничним офіцерам поліції Іванову Віталію Васильовичу і Тягун Вікторії Ігорівні та інспектору з охорони правопорядку Кудревській Неонілі Валеріївні – за плідну роботу.

На створення поліційної станції №6 та її облаштування Великокопанівська сільська рада виділила майже 100 тис. грн. Сюди увійшли ремонтні роботи приміщення, облаштування прилеглої території та закупівля комп’ютерного обладнання. Не обійшлося й без спонсорської допомоги, яку надала місцевий підприємець Літвінова Ганна Модестівна.

Що потрібно для успішної громади? Це якісна освіта, медицина, культура та найголовніше — безпека. Тепер правоохоронці оперативніше реагуватимуть на виклики мешканців Великокопанівської ОТГ.

Надалі Великокопанівська сільська рада працюватиме над тим, щоб мешканці громади відчували максимальний комфорт.

#Поліційна_станція_6
#ВКопанівськаОТГ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь