Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Бюджет для громадян: із рук в руки

Дата: 03.07.2020 15:03
Кількість переглядів: 616

У своїй роботі Великокопанівська сільська рада керується потребами жителів нашої громади. Для реалізації потреб усіх сфер життєдіяльності використовуються кошти з місцевого та  державного бюджетів. Разом з тим ми намагаємося йти в ногу з часом та вдосконалювати свою роботу, в тому числі розвивати демократичні принципи й в нашій громаді. Для цього ми забезпечуємо Вас усією необхідною інформацією щодо нашої роботи. Бюджет для громадян на 2020 рік ми розробили вже вдруге з метою впровадження відкритості та доступності бюджетної інформації.

Аби ознайомити Вас із рухом бюджетних коштів у 2020 році, ми проводимо кампанію з розповсюдження буклетів «Бюджет для громадян Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади». Тут Ви дізнаєтеся про бюджетний цикл, як можна впливати на бюджет своєї  громади, звідки в бюджеті гроші та багато цікавої інформації.

З буклетом «Бюджет для громадян Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади» ви можете ознайомитися в електронному вигляді на офіційному вебсайті Великокопанівської ОТГ за лінком https://vkopanivska-gromada.gov.ua/2020-rik-11-01-10-25-06-2020/ або  в друкованих примірниках у приміщеннях Великокопанівської сільської ради, КП «Великокопанівське», Великокопанівської амбулаторії, Великокопанівської та Абрикосівської сільських бібліотек, відділу ЦНАПу, відділу освіти, Абрикосівського старостинського округу, Добросільського сільського клубу.

Ми щиро вдячні за допомогу адміністрації Великокопанівського ясел-садка «Ягідка», молоді села Добросілля, відділу культури та бібліотекарям Великокопанівської сільської бібліотеки та бібліотеки для дітей за допомогу в розповсюдженні буклетів.

#Бюджет_для_громадян

#ВКопанівська_ОТГ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь