Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Молодь проаналізувала діяльність депутатів Великокопанівської ОТГ, серед яких є "відмінники"

Дата: 30.07.2020 10:34
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

Молодь проаналізувала діяльність депутатів Великокопанівської сільської ради.

29 липня 2020 року  на засіданні сесії сільської ради  Катерина Новікова та Юлія Вітюк представили результати моніторингу діяльності депутатів  Великокопанівської сільської ради 8 скликання.

Підтримати дівчат на сесію завітав менеджер ГО «Громадський центр «Нова генерація» Філенко Костянтин. Завдяки співпраці представниць та представників цієї організації з нашою громадою в рамках Програми DOBRE, молоді вдалося зібрати та опрацювати величезний обсяг матеріалу, починаючи з 2016 року.

Фото без опису

Молоді активістки аналізували інформацію, взяту із вебсайту нашої ОТГ та з отриманих відповідей на запити на публічну інформацію.

Фото без описуЯкі дані аналізувалися?

  • Відвідування сесій місцевої ради;
  • Особистий прийом громадян;
  • Публічний звіт перед виборцями.

Катерина представила відмінників відвідування сесій у 2019 році. Це – Інна Нікітіна, Тетяна Забавська, Світлана Хомут, Ольга Картавцева, Оксана Чабанова та Олена Кіндра. Юлія акцентувала увагу на певних недоліках доступності інформації на сайті та звітуванні депутатів. За 2019 рік лише 8 депутатів із 22-х прозвітували про пророблену роботу за рік. (У презентації вказано, що прозвітували лише 5 депутатів – це неправдива інформація із-за технічної помилки).

Всі зауваження та пропозиції молоді будуть враховані в подальшій роботі як депутатського корпусу, так і працівників місцевого самоврядування.

Фото без описуСільський голова Валентина Костенко прокоментувала представлені результати моніторингу: «Я щиро вдячна вам та всій активній молоді за зроблений величезний обсяг роботи. Я розумію, що вам було не легко, але ви дали нам можливість поглянути на роботу депутатського корпусу та працівників сільської ради зі сторони. Ми обов’язково врахуємо всі рекомендації надані вами. Дякую вам за вашу небайдужість та сподіваюся, що молодь з різних населених пунктів нашої громади, співпрацюватиме з сільською радою активніше. У вас, молоді, є всі можливості розвивати нашу громаду, творити своє майбутнє - це створення молодіжної ради чи молодіжної організації. Ми запрошуємо на роботу молоду людину на посаду молодіжного працівника, яка допоможе налагодити співпрацю та допомагатиме вам творити позитивні зміни в громаді!».

З результатами моніторингу діяльності депутатів Ви можете ознайомитися нижче.

Завантажити презентацію



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь