Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Про чистоту та порядок в селах нашої громади

Дата: 07.08.2020 14:52
Кількість переглядів: 368

Фото без описуРішенням Великокопанівської сільської ради від 26.07.2017  року № 273 затверджені «Правила благоустрою на території Великокопанівської об’єднаної територіальної громади». Вимоги цих правил обов’язкові до виконання для всіх керівників та інших посадових осіб, підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності, фізичних осіб.

Таким чином, робота в напрямку забезпечення чистоти та порядку в  наших селах ведеться регулярно. Через засоби масової інформації постійно публікуються звернення земельного відділу Великокопанівської сільської ради до всіх мешканців нашої громади, керівників підприємств, установ та закладів із проханням всією громадою утримувати в належному санітарному стані територію, прилеглу до їх земельних ділянок.           

У ході контрольних планових оглядів вулиць постійно попереджаються власники приватних домоволодінь, керівники підприємств та установ про необхідність прибирання на прилеглих територіях, вивезення сміття, здійснення обрізання гілок дерев, які перешкоджають пішоходам та автомобілям вільно пересуватися по вулицях.

Таким чином, протягом липня місяця працівниками земельного відділу було виписано 36 письмових попереджень та здійснено 47 усних. Всі ці попередження пов’язані з прибиранням територій та з необхідністю у період активного росту трави проводити її покіс при піднятті її на висоту 6-10 сантиметрів, особлива увага приділяється боротьбі з карантинними рослинами (амброзія та  інші).

Крім цього,  в результаті невиконання приписів  було складено декілька протоколів про адміністративні правопорушення Правил благоустрою за ст. 152 КУпАП, та адмінкомісією накладено штрафи.

Правил благоустрою на території Великокопанівської об’єднаної територіальної громади ради загалом дотримуються практично всі фізичні особи та керівники підприємств, організацій, установ.

Сподіваємося і  надалі на залучення громадськості до прибирання, адже питання чистоти та порядку завжди залишається актуальним!

Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь