Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Благодійна акція «Не будь байдужим!»

Дата: 18.08.2020 13:44
Кількість переглядів: 642

Фото без описуУ Великокопанівській громаді багато людей, які оновлюють свій гардероб з настанням нового сезону. Що робити з речами, купленими зовсім недавно, придатними для носіння, але вже непотрібними? Викидати на смітник чи спалювати? Ні!

Віддати нужденним і отримати радість натомість. Радість для себе тому, що сприяєш збереженню екології та робиш добру справу: допомагаєш незаможним, багатодітним і просто бідним людям, для яких купівля речей - непосильна стаття витрат.

Кому ми допомагаємо: соціально-незахищені верстви населення, сім'ї в яких виховуються діти з особливими потребами, родини у складних життєвих обставинах, багатодітні та  малозабезпечені сім'ї.

У чому у нас потреба:

Нам потрібний будь-який дитячий одяг та взуття незалежно від віку (від 0 до 18 років) та сезону, комфортний для тих категорій людей, які до нас звертаються.

Також ми приймаємо постільну білизну, іграшки, дитячі книги.

Якщо ви хочете віддати речі, приносьте їх до нас за адресою: с. Великі Копані, вул. Горького, 5-А (стара амбулаторія навпроти лікарні) та с-ще Абрикосівка, вул. Вінницька, 33 (приміщення колишньої сільської ради).

Речі прийматимуться в обох населених пунктах з 09:00 до 12:00 год 28 серпня 2020 року та з 13:00 до 16:00 год 31 серпня 2020 року.

Телефонуйте за номером: 48-3-48 (с. Великі Копані) та 59-8-80 (с-ще Абрикосівка)

Ми були б дуже вдячні, якби Ви вкладали в пакети записочки з Вашим ім'ям та прізвищем, кількістю речей, їх найменуванням та побажанням для одержувача.

Ваша допомога - неоціненна. Вона неоціненна так само як і людське життя, яке врятували саме Ви!

Проєкт "Осередок підтримки та допомоги "БлагоROOM" виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві із Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)". Великокопанівська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Анна Довженко, менеджерка проєкту

«Осередок підтримки та допомоги «БлагоROOM»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь