Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельний відділ працює на виїзді в селищі Абрикосівка

Дата: 12.12.2017 16:17
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

Виїзд земельної комісії до селища Абрикосівка

До Великокопанівської сільської ради звернулася Засімська Г.І. з заявою про встановлення меж  земельної ділянки, на якій знаходиться куплений нею магазин за адресою: селище Абрикосівка, вул. Кооперативна № 2, Олешківського району, Херсонської області,  загальною площею 0,0341 га.

            Виїхавши за вказаною адресою та запросивши всіх користувачів сусідніх земельних ділянок, тобто гр..Ібатулліна Ф.Б., Остапука А.В. та Засімську Г.І.,  комісія провела рулеточний обмір, згідно з витягами з Державного земельного кадастру. Відповідно до розмірів земельних ділянок з ДЗК комісія встановила межові знаки.

Користувачі земельних ділянок згодні з їх межами,  претензій до роботи земельної комісії та встановлення межових знаків не мали.

28.11.2017 року до Великокопанівської сільської ради знову надійшла чергова заява від гр..Мазур Н.Р., мешканки селища Абрикосівка, в якій зазначалося про необхідність вислати комісію на її земельну ділянку для встановлення чітких меж між її земельною ділянко та земельною ділянко, що належить гр..Дундеру С.М.

Так, як земельна комісія вже неодноразово  виїжджала до гр..Мазур Н.Р., проводила обмір земельних ділянок та рекомендувала звернутися до суду, то на адресу гр..Мазур Н.Р. було направлено лист в якому зазначено, що відповідно до ст.8 ЗУ «Про звернення громадян» не розглядаються повторні звернення одним і тим же органом від одного і того ж громадянина з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті.

Також конфліктуючим сторонам рекомендовано звернутися до відповідних землевпорядних організації, які мають відповідну ліцензію для встановлення меж.

Земельни відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь