Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оформлення субсидІй через Інтернет

Дата: 04.10.2017 16:32
Кількість переглядів: 704

Фото без описуПідготуйтеся до зими вчасно та зручно:
оформіть субсидію через Інтернет!


З наближенням холодів все більше жителів Херсонщини замислюється над вкрай актуальним питанням: як зекономити на опаленні власного житла. Для більшості з них чи не єдиним виходом із цієї непростої ситуації стає оформлення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Тож все частіше виникають запитання, куди і як подати необхідні документи для отримання субсидії, де дізнатися про стан її призначення або перерахунку.


Відвідування відповідних органів влади займає багато часу, викликає додаткові складнощі, особливо для людей з інвалідністю, громадян похилого віку або тих, які виховують маленьких дітей. Їм у пригоді стане система державних електронних послуг iGov(https://igov.org.ua), яка впроваджується за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації. За допомогою цього Інтернет-порталу можна не тільки перевірити інформацію про стан нарахування субсидії (для цього необхідно перейти за посиланням: https://igov.org.ua/service/21/general та виконати прості інструкції), але й подати документи для її оформлення (https://igov.org.ua/service/654/general).Такі сучасні можливості, що значно спрощують життя громадян, доступні й нашим землякам. Зокрема, онлайн-послугою з отримання інформації про субсидію вже скористалися 588 жителів Херсонщини, а це другий показник серед усіх регіонів країни! Середня оцінка, яку вони виставили за якість та оперативність одержаної Інтернет-послуги, становить 4.15 бала за 5-бальною шкалою (це знову ж таки другий результат по Україні!).

Звісно, така кількість користувачів не надто висока. Переважно цією послугою скористалися жителі міста Херсона, який одним із перших її запровадив. Проте віднедавна онлайн-сервіси iGov щодо оформлення субсидії та отримання інформації про її нарахування стали доступними в усіх районах нашої області. Завдяки підтримці місцевих органів влади, ЗМІ та громадськості все більше жителів Херсонщини дізнаються про нові прогресивні можливості, тож незабаром електронні державні послуги мають стати звичайним явищем для херсонців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь