Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

« Дитяча Олімпіада Херсонщини – 2017 »

Дата: 06.06.2017 16:35
Кількість переглядів: 816

Наші діти – олімпійці!

2 червня 2017 року від приміщення сільської ради  було відправлено команду представників Великокопанівської ОТГ (20 дітей та 2 тренери) на  « Дитячу Олімпіаду Херсонщини – 2017 »

З 2 по 16 червня 2017 року на базі оздоровчого табору « Прибрежний »  (смт. Лазерне, Скадовський р-н) відбуватимуться  масові комплексні змагання « Дитяча олімпіада Херсонщини – 2017 ». Великокопанівську ОТГ  у цих спортивних заходах представляють учні 2004 - 2006 р.н: 17учнів – Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та 3 учні – Абрикосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів , а також два вчителі  фізичної культури  Олексюк Б.П. та Дудкін С.М.. Рішенням сесії Великокопанівської сільської ради виділено кошти з розрахунку на одну особу 260 грн на добу, загальна сума придбання путівок на оздоровлення в склала 77 тис. грн..

Вся громада з нетерпінням чекає вдалого виступу команди, а гасло « Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» стане дороговказом для кожного маленького учасника Олімпіади.

Приємно, що діти матимуть можливість не лише розважатися за звичайною стандартною програмою оздоровчого табору , а ще й зможуть показати свої фізичні досягнення. Серед основних видів змагань – легка атлетика, футбол, волейбол. Інтелектуали теж не сумуватимуть, до їхніх послуг – спортивна вікторина. Сподіваємося, що ці 14 днів будуть незабутніми для наших дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь