Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Офіційно

Дата: 03.05.2017 16:42
Кількість переглядів: 932

Повідомлення

про  оприлюднення регуляторного акту проекту рішення сесії Великокопанівської сільської ради « Про встановлення  місцевих  податків і зборів, ставок земельного податку».

       Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності ” від 11.09.2003 р. № 1160-IV, керуючись статтею 143 Конституції України та відповідно до пункту 8.3 статті 8, статті 10, пунктів 12.3, 12.4 і 12.5 статті 12, статей 265, 266, 267, 268  Податкового Кодексу України зі змінами та доповненнями, пункту 24 статті 26 та статті 69 Закону України, «Про місцеве самоврядування в Україні»,  та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, сесія  Великокопанівської сільської ради повідомляє про наміри оприлюднити регуляторний акт - проект рішення  Великокопанівської сільської  ради „Про встановлення місцевих податків і зборів, ставок земельного податку ”.

 Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

    Проект даного рішення розроблено відповідно до вимог Податкового кодексу України, Конституції України,  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Поштова та електронна адреса розробника проекту: 75131, Херсонська обл., Олешківський район, с. Великі Копані тел. 48348, e-mail: rada_kopani@ ukr.net,

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу  розміщено в мережі Internet на офіційному сайті Великокопанівської сільської ради     vkopanivska qromaqa.orq.ua ,в газеті –додатку Великокопанівської сільської ради «Ко-паняночка Плюс».

 Зауваження та пропозиції приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.

 

 

           Сільський голова                                           В.Д.Костенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь