Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

до Дня Захисника України

Дата: 18.10.2017 16:45
Кількість переглядів: 790

 13 жовтня до Дня Захисника України на базі Абрикосівського сільського будинку культури спільно з сільською бібліотекою була проведена лекція для дітей 4-7 класів під назвою «Хоробрі серця». Ведучі Кучеренко С. І. та Мініна Л. О. розповіли дітям хто такі ці мужні лицарі-захисники нашої вітчизни. У гості був запрошений солдат, що проходив службу та демобілізувався у 2016 році Ляшенко Віталій. Своїм прикладом він показав нашим  дітям яким повинен бути мужнім та хоробрим справжній захисник. Віталій зіграв солдатських пісень, які сподобалися дітям.

 Україна сьогодні незалежна держава завдяки мужності та патріотизму нашого славного народу. Як колись для козака почесним обов`язком була служба в Запорозькій Січі, так і сьогодні захищати рідну землю – це почесний обов`язок наших юнаків, а останнім часом навіть жіночої половини.

 Ми щиро вітаємо всіх, хто носить почесне звання захисника вітчизни! Тих, хто боровся з фашизмом, хто брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності та несе сьогодні нелегку військову службу! Бажаємо Вам доброго здоров`я, щастя, родинного затишку, миру, натхнення і високих звершень на благо розквіту рідної держави!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь