Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем вихователя та всіх дошкільних працівників

Дата: 25.09.2020 09:34
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

27 вересня, в нашій державі відзначають Всеукраїнський День вихователя та всіх дошкільних працівників. Свято має за мету привернути увагу до дошкільних навчальних закладів, їх працівників і до дошкілля в цілому. Випадкових людей у цій галузі немає та й бути не повинно! У нашій громаді всі, хто причетний до дошкілля, це люди, що мають неабияку любов до дітей та своєї справи, володіють величезним терпінням, ладні дарувати вихованцям та їх батькам свої навички, вміння, свою турботу, ніжність, ласку, порозуміння. Від цих людей залежить майбутнє нашої держави, адже ті зернята, що закладені працівниками дошкільних закладів у душі вихованців, проростуть в майбутньому великими плодами. Тож подальша доля кожної маленької людини,  кожного з нас певною мірою залежить від мудрості та навичок вихователя, від його терпіння та вміння осягнути дитячу душу,  внутрішній світ малюка.

Фото без описуПедагогічний колектив закладу дошкільної освіти ясел-садка "Ягідка" Великокопанівської сільської ради

Тож, з нагоди такого прекрасного свята, Великокопанівський сільський голова Валентина Костенко та увесь колектив сільської ради щиро вітають Вас,  наші дорогі працівники дитячих ясел-садків «Ягідка» та «Пурпурова квітка»,  із професійним святом! Тільки чуйні, добрі й уважні люди могли вибрати цю незвичайну, але таку відповідальну професію. Адже виховання дитини вимагає чималої праці, людинолюбства і стійкості характеру. Ця професія вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного вихованця. Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті. В цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою маленькі мешканці нашої громади пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити та берегти свою Батьківщину. Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості та щастя!

Фото без описуПедагогічний колектив закладу дошкільної освіти ясел-садка "Пурпурова квітка" Великокопанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь