Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Сусідні громади переймають досвід у нас

Дата: 29.10.2020 15:30
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

Сьогодні, 29 жовтня 2020 року, до Великокопанівської сільської ради завітали представники Ювілейної та Виноградівської ОТГ. Темою зустрічі було перейняття досвіду співпраці сільської ради та громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» на прикладі реалізованого спільно проєкту «Осередок підтримки та допомоги «БлагоROOM».

Завдяки спільним зусиллям, в Абрикосівці та Великих Копанях запрацювали пункти зі збору та передачі вживаних речей «БлагоROOM». Громадська організація забезпечила пункти необхідними меблями та технікою, провела інформаційну кампанію, а сільська рада – взяла на себе витрати за їх утримання. Саме це забезпечило сталість реалізованого проєкту.

Заступниця сільського голови Валентина  Коцар зазначила: «Декілька років поспіль соцвідділ проводив акцію «Не будь байдужим!». Нам приносили одяг, а потім ми його передавали тим, хто цього потребував, або розкладали на лавці у парку. Бракувало місця для зберігання одягу. Завдяки спільному проєкту з громадською організацією, у нас з'явилися пункти «БлагоROOM», де ми можемо надавати соціальну допомогу людям постійно. Саме цим досвідом ми хочемо сьогодні поділитися з Вами».

Фото без опису

Делегація з представників сусідніх громад відвідала новостворений осередок «БлагоROOM» у Великих Копанях, що знаходиться у приміщенні Центру надання соціальних послуг, та по дорозі завітали в Центр надання адміністративних послуг.  

Щиро сподіваємося, що схожі соціальні пункти створяться і в сусідніх Виноградівській та Ювілейній громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь