Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Акцію з прибирання узбіччя влаштули абрикосівці

Дата: 09.11.2020 14:45
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

На території Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на сьогодні  тривають заходи з  прибирання та благоустрою.

 

До них активно долучилися працівники   Абрикосівського старостинського округу, відділу культури,  працівники  ясла – садка «Пурпурова квітка» та працівники КП «Великокопанівське». Вкотре безкоштовно надається трактор ПрАТ «Радужне» для вивозу сміття.

 

"Вже традиційно, що осені кожного року ми наводимо порядок на узбіччях траси, яка веде до нашого селища Абрикосівка та інших сіл, котрі розташовані поряд. Дуже прикро, що власники автомобілів та їх пасажири дозволяють собі викидати непотріб у вікно авто. Але навіть і це ще не все. Чого ми тільки не знаходили в посадках!? Там були  мішки, як зі  сміттям, так і з овочами, памперсами, битий посуд, непотрібні речі  та навіть залишки дивану та матрац. Напрошується одне запитання: «Невже так важко це все вивезти на смітник?!», - обурюються учасники акції.

 

На жаль, з таким ставленням до природи та навколишнього середовища, ми не те що до Європи не дійдемо, а й нашим дітям нічого не залишимо у спадок?!

 

Земельний відділ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь