Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Привітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 08:58
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

Шановні колеги, депутати Великокопанівської сільської ради всіх скликань, члени виконавчого комітету, державні службовці, працівники й ветерани органів місцевого самоврядування та активісти органів державної служби! І усі громадяни, виборці, які вболівають за проблеми Великокопанівської територіальної громади, дбають про розквіт і зростання громади!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Це – справді знакове свято. Адже у нас є право і можливість захищати та реалізовувати свої інтереси. Робити нашу громаду такою, якою її хоче бачити кожен із нас – сучасною, зручною і комфортною для життя.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. А наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція працівників муніципальної служби є гідним внеском у розбудову нашої громади та держави.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за їхню працю та бажаю міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади, відродженню сіл, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті й у всьому демократичному світі!

З повагою, Валентина Костенко,

сільський голова

Великокопанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь