Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

102 річницю відзначила жителька села Великі Копані

Дата: 28.12.2020 14:33
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

27 грудня 2020 року свої 102 роки відзначила найстарша жителька Великокопанівської громади Щебет Меланія Наумівна, яка проживає в с. Великі Копані.

У селі Великі Копані вона проживає з 29 років. У далекому 1947 році разом із бригадою робітників з Рівненської області Меланія Наумівна приїхала працювати в колгоспі. Тяжко працювала, але завжди була готовою допомогти та захистити інтереси своїх односельців. Вона одна із тих людей, для яких чужих проблем не існує. Бувши бригадиром, не один раз відстоювала інтереси робітників.

За своє життя самостійно збудувала маленьку хатинку, яку завжди підтримувала в чистоті. У свої 102 роки Меланія Наумівна ще трішки допомагає по господарству своїй доньці. Завжди говорить, що необхідно працювати до останнього, адже праця та рух – це життя.

Пані Меланія мати однієї дитини – доньки Марти, яку в селі всі називають Тамарою,  має одну онучку, двох правнуків та одного праправнука.

Хочеться ще раз привітати Меланію Наумівну зі 102 Днем народження та побажати міцного здоров’я, родинного затишку, радості й добра. Нехай Господь дарує Вам ще многії та благі літа.

Привітали іменинницю від імені Великокопанівської громади  секретар сільської ради Олена Кіндра, завідувач відділу «Центр надання соціальних послуг» Ольга Шейко та фахівець із соціальної роботи Марина Сирота.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь