Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Підгодівля мисливської фауни

Дата: 13.01.2021 10:32
Кількість переглядів: 386

Фото без описуУ цю холодну пору державне підприємство "Великокопанівське лісомисливське господарство" подбало про диких звірів та птахів лісу.

Одним із найголовніших завдань користувачів мисливських угідь є проведення біотехнічних заходів, які направлені на збільшення чисельності мисливської фауни. У зимовий період для цього єгерською службою проводиться підгодівля диких тварин та птахів. Зимова підгодівля в середньому триває 100 днів. Вона проводиться двома способами – вільним та на відгодівельних майданчиках. При вільному способі використовують сіно, овочі, віники з трав, які закладають у спеціальні годівниці різної конструкції.

Відгодівельні майданчики влаштовують в місцях, де тварини можуть непомітно підійти та швидко сховатись в разі необхідності. Конструкції годівниць повинні бути зручними для тварин і ні в якому разі не лякати звірів та птахів.

Фото без опису

"В нашому господарстві для підгодівлі використовують зерно пшениці, зерновідходи, сіно, віники з дерев листяних порід. Завдяки таким заходам зима для мисливської фауни стає не такою суворою для диких звірів та птахів.", - розповідає Олег Кіндра, мисливствознавець ДП "Великокопанівське ЛМГ".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь