Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Виконавчий комет провів третє засідання

Дата: 09.03.2021 11:59
Кількість переглядів: 659

У Великокопанівській громаді 3 березня  2021 року відбулося 3 засідання виконавчого комітету, на якому розглянули питання різного характеру. За словами секретаря виконкому Грицаєнко Лариси вони стосувалися безпеки, відпочинку, благополуччя мешканців та інші.

На засіданні звітувався дільничний офіцер поліції Іванов В.В. про роботу відділення поліції за 2 місяці поточного року. Роботу поліції  члени комітету визнали задовільною.

За рішенням членів виконавчого комітету з 03 березня по 01 травня 2021 року на території Великокопанівської сільської ради затверджено заходи з проведення щорічної акції «Зробимо Україну чистою», які будуть спрямовані на приведення території громади до належного стану. До заходів будуть долучені установи, заклади, підприємства, підприємці, депутати та мешканці сіл Великі Копані, Добросілля й селища Абрикосівка.

Серед прийнятих рішень були й питання соціального характеру. Комітет вирішив подати звернення до суду про позбавлення батьківських прав мешканки Великокопанівської ТГ за неналежне виконання батьківських обов’язків. Вихователь-методист КЗ «ДНЗ «Ягідка» Великокопанівської сільської ради Григор?єва Р.О. отримає в користування службове житло.

Були питання, які стосувалися й дозвілля мешканців громади. За рішенням виконкому з 10  березня 2021 року заклади культури на території Великокопанівської ТГ  можуть проводити  масові заходи з дотриманням всіх протиепідемічних заходів для недопущення поширення COVID -19.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь