Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ

Дата: 09.03.2021 13:20
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ

 

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Зміст Схеми планування території Великокопанівської ОТГ та Схеми землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Великокопанівської ОТГ відповідає вимогам ДБН Б.1.1-21:2017 «Склад та зміст схеми планування території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад» та Земельному Кодексу України.

Схема планування території Великокопанівської ОТГ та Схема землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Великокопанівської ОТГ складаються з текстових та графічних частин.

Текстова частина містить розділи у відповідності до ДБН Б.1.1-21:2017 «Склад та зміст схеми планування території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад»

У відповідності до ДБН Б.1.1-21:2017 «Склад та зміст схеми планування території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад», Схема планування території Великокопанівської ОТГ призначена для обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території, на якій реалізується повноваження сільських, селищних, міських рад.

Схема планування території Великокопанівської ОТГ визначає основні принципи і напрямки планування організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, захисту території від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження нерухомих об’єктів культурної спадщини та пам’яток археології, традиційного характеру середовища історичних населених пунктів.

Схема землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Великокопанівської ОТГ визначає та забезпечує проведення першочергових заходів, спрямованих на раціональне використання та охорону земель, захист їх від деградаційних процесів та забруднення, відтворення їх родючості та інших корисних властивостей, збереження ландшафтного і біологічного різноманіття, створення екологічно безпечних умов проживання і ведення господарської діяльності.

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – Великокопанівська сільська рада.

 

 

3.  Передбачувану процедуру громадського обговорення, у тому числі:

а) дату початку та строки здійснення процедури - з 09.03.2021 по 09.04.2021

б) способи участі громадськості  - надання письмових зауважень і пропозицій;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань24.03.2021 о 10.00 годині у залі засідань Великокопанівської сільської ради

 за адресою: с.Великі Копані вул..К.Маркса, 79.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, що стосується документа державного планування - ознайомлення зі Схемою планування території Великокопанівської ОТГ та Схемою землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Великокопанівської ОТГ з 03.09.2020 по 03.10.2020 у приміщенні Великокопанівської сільської ради за адресою: с.Великі Копані вул..К.Маркса, 79  з 08 год.00 хв. по 17 год.00 хв., обідня перерва з 12 год. 00 хв. – 13 год. 00 хв.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій – пропозиції до Схеми планування території Великокопанівської ОТГ  та Схеми землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Великокопанівської ОТГ приймаються відділом земельних відносин  Великокопанівської сільської ради  у приміщенні сільської ради.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, що стосується документа державного планування – матеріали Схеми планування території Великокопанівської ОТГ та Схеми землеустрою щодо управління земельними ресурсами на території Великокопанівської ОТГ зберігаються у відділі земельних відносин Великокопанівської сільської ради.

 

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

 

Сільський голова                                                                     В.Д. Костенко    

 

Завантажити Ситуаційна схема

Завантажити План існуючого використання території поєднаний зі схемою існуючих планувальних обмежень

Завантажити План розподілу земель за власниками і користувачами

Завантажити План розподілу земель за категоріями

Завантажити План розподілу земель за угіддям з відображенням наявних обмежень

Завантажити Схема розповсюдження факторів природної та техногенної небезпеки

Завантажити Схема інженерної підготовки та захисту території від надзвичайних ситуацій природного та техногенного  характеру

Завантажити План запланованих заходів щодо раціонального використання та охорони земель

Завантажити Проєктний план (основне креслення) суміщений за схемою проєктних планувальних обмежень

Завантажити План перспективного використання земель

Завантажити Схема просторової реалізації стратегії розвитку території Стратегічна ціль 1

Завантажити Схема просторової реалізації стратегії розвитку території Стратегічна ціль 2

Завантажити Схема формування мережі первинної медичної допомоги 

Завантажити Схема формування мережі освітніх закладів

Завантажити Схема дорожньої мережі та транспортної інфраструктури

Завантажити Схема інженерних мереж і споруд 

Завантажити Схема планування території

 

                                        


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь