Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

ОПРИЛЮДНЕННЯ     РЕЗУЛЬТАТІВ   ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ  

Дата: 26.03.2021 12:13
Кількість переглядів: 612

Фото без описуОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ   ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ  щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ.

Для врахування громадських та приватних інтересів під час планування і забудови, як вимагає чинне законодавство (розділ ІV-1 „Порядок  врахування громадських і приватних інтересів при плануванні і забудові територій” Закону України „Про планування та забудову територій”), відповідно до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” 24 березня 2021 року о 10.00 год за київським часом в сесійній залі Великокопанівської сільської ради за адресою  вул. Карла Маркса, 79 с. Великі Копані Олешківського району Херсонської області відбулися громадські слухання з питання розроблення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ.

В ході громадських обговорень зазначеної містобудівної документації, було наголошено, що Комплексне просторове планування передбачає аналіз, як існуючого стану території, так і планування розвитку території громади, що дасть можливість для організації раціонального використання та охорони земель для Великокопанівської територіальної громади, якісного управління землями та планування території громади.

У підсумку громадських обговорень ухвалили:

схвалити та погодити представлені матеріали проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ.

Фото без опису

Термін проведення громадських обговорень та прийому письмових чи усних пропозицій (зауважень) щодо погодження документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ продовжується до 09.04.2021 року.

Земельний відділ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь