Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем сім'ї, Великокопанівська громадо!

Дата: 14.05.2021 09:18
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

15 травня 2021 року в усьому світі відзначають День сім’ї.

Родина для людини —  найміцніша фортеця, у якій завжди можна знайти захист. Саме в сім’ї люди вчаться робити добро, тут формують  принципи взаєморозуміння і поваги, виховуються почуття любові до ближнього.

У Великокопанівській громаді проживає 2216  сімей, з яких 1151 сім’я з дітьми. У 77 багатодітних родинах громади виховується 257 дітей: у 62 сім’ях по 3 дітей, у 7 – по 4 дитини, у 6 – по 5 дітей, одна сім’я виховує 6 дітей та одна  - 7 дітей.  104 мами та 3 тати поодиноко займаються вихованням своїх дітей. Маємо 13 осіб, під опікою яких знаходиться 22 дитини. У громаді проживає 30 сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами.

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада забезпечила підтримку сімей громади, створивши на її території відділи «Центр надання соціальних послуг», «Центр надання адміністративних послуг» та службу у справах дітей. Саме тут вони отримують від спеціалістів відділів різноманітний спектр послуг як соціального, так і адміністративного характеру. Відділ освіти, відділ культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини, а також КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» забезпечують надання освітніх, культурних та медичних послуг.

Окрім цього, Великокопанівська сільська рада має затверджену програму «Турбота» на 2020-2024 роки, яка передбачає, зокрема, подальше  розв'язання питань  організаційно-правового  та  інформаційного  забезпечення,  матеріального,  медичного,  соціально-побутового,  культурного  обслуговування  сімей.  

Тож, бажаємо Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, сімейної злагоди, добробуту. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень в особистому житті. Любіть, цінуйте і поважайте один одного, будьте здорові та щасливі!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь