Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Шукаємо тих, хто зможе допомогти втілити мрію місцевої поетеси в життя

Дата: 14.05.2021 10:02
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

У селищі Абрикосівка проживає поетеса Віра Вознюк, яка мріє видати збірку власних віршів. Шукаємо тих, хто зможе допомогти втілити мрію поетеси в життя!

Любов до рідного краю звучить у більшості віршів Віри Возної, жительки с-ща Абрикосівка. Поетеса радіє від медових пахощів степу, від кожної травинки. Видання збірки – це визначна подія в житті цієї творчої жінки. Та правильніше буде сказати, що визначна подія відбудеться у житті нашого селища, адже своїм талантом Віра Євгенівна робить свій внесок у його творчий розвиток. Лише завдяки старанням і небайдужості жителів нашої громади можлива поява друкованого видання поетеси, яке матиме назву «Через три весни». Жителі селища давно знайомі із творчістю Віри Євгенівни, свої вірші вона презентувала неодноразово у селищній бібліотеці і вони завжди знаходили відгук у серцях читачів.

Народилася Возна Віра Євгенівна 13 квітня 1960 року на Полтавщині в с. Токарі, Лохвицького району у звичайній сільській родині. В її душі завжди жевріла іскорка поета-лірика, яка ніколи не згасала. Адже вона пише ці чудові твори з самого дитинства. Ця самобутня поетеса з народу закохана у своє рідне село у все те, що її оточує, дарує нам глибокий, пізнаний лише нею, але від того ще прекрасніший світ, якого ми, звичайні люди, навіть не помічаємо. Вона займає активну громадську позицію. Один за одним на папері почали народжуватися рядки про Україну, природу, людські почуття, рідне село… Так засіяла ще одна зірочка української поезії. Серед шанувальників її творчості – діти, жителі селища, учні та всі, кому поетичне слово близьке до душі.

Твори цієї поетеси неможливо читати без хвилювання, настільки душевно, щиро, барвисто та патріотично передає вона свої почуття на аркуші паперу. Скільки душі та сердечності в тих роботах! Починаючи читати вірші – просто занурюєшся в ту атмосферу, яку створила авторка.

Бібліотекарка Абрикосівської селищної бібліотеки Світлана Кучеренко виступила ініціаторкою зборів коштів для видання збірки «Через три весни» В.Є Возної. Це можуть бути довільні кошти, важливий будь – який внесок.

З усіма питання звертайтеся до Кучеренко Світлани Іванівни в Абрикосівську селищну бібліотеку.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь