Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська громада піклується про сімейних лікарів не на словах

Дата: 19.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Сьогодні, 19 травня 2021 року, вітаємо сімейних лікарів Великокопанівської лікарської амбулаторії Баєва Петра Георгійовича, Янчукова Сергія Матвійовича та Портнягіна Андрія Олексійовича з професійним святом – Днем сімейного лікаря.

Лікар загальної практики сімейної медицини – це фахівець, до якого звертається кожний з нас, той, кому ми можемо довірити наше здоров’я. Вже з першого контакту з пацієнтами сімейні лікарі мають надати первинну медико-санітарну допомогу, визначити характер та тяжкість захворювання, з урахуванням особистих, психологічних, соціальних та культурних особливостей пацієнта і його родини. І сьогодні, коли в Україні та світі пандемія, сімейні лікарі, стикаються з небезпечною хворобою коронавірусом.

Великокопанівська сільська рада завжди підтримувала молодих спеціалістів, зокрема і лікарів, адже здоров'я місцевого населення є пріоритетним напрямком в громаді.

Сьогодні усі три сімейних лікарі мають власне житло. Янчукова Сергія Матвійовича дахом над головою забезпечив тодішній радгосп-завод ім. Фрунзе, інших двох лікарів - Великокопанівська сільська рада.

Сільська рада, розуміючи важливість сімейної медицини, по місцевій програмі Розвиток охорони здоров'я" оплатила проходження спеціалізації на сімейного лікаря Портнягіна Андрія Олексійовича, таким чином забезпечивши населення громади отриманням послуг первинної медико-санітарної допомоги повною мірою.

Великокопанівська сільська рада щиро вдячна вам за вашу невтомну працю, чуйність та доброту.

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, достатку, тепла і затишку в ваших оселях, поваги та порозуміння від пацієнтів!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь