Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем захисту дітей!

Дата: 01.07.2021 12:08
Кількість переглядів: 287

 

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора щирості, безтурботності та здійснення мрій. Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. Зігріваючи теплом і любов'ю кожну дитину, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних особистостей, які неодмінно стануть гордістю громади і держави в цілому.

Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. У Великокопанівській громаді піклуються про розвиток та дозвілля наших найменших. До Міжнародного Дня захисту дітей У закладах культури Великокопанівської СТГ пройшла низка заходів.

Прем‘єра вистави для дітей «Штучки-приведючки» (Великокопанівський СБК). Казкова історія в одній дії. Гарні декорації, музичне оформлення, чудова гра маленьких акторів Зразкового театрального колективу. Дівчинка Ася прихистила на горищі свого будинку три бездомних привиди. Запальні привиди люблять побешкетувати, називаючи свої витівки «штучками-приведючками». Вистава припала до душі юним глядачам і отримала схвальні відгуки. Усі діти отримали солодощі і гарний настрій.

У Добросільському сільському клубі відбувся квест «Зникла картина Шмікассо». Перед початком свята, дітям були поставлені запитання щодо їх безпеки. Чи знають вони, як поводитися, якщо батьків немає вдома? Чи візьмуть вони цукерку у незнайомої жінки? Що робитимуть, якщо з розетки пішов дим?і т.д. Ці питання буди поставлені з метою запобігання дитячих травм, як фізичних так і моральних.

Далі відбулася святкова частина заходу — проходження квесту. Під час квесту діти розв’язували різноманітні завдання, веселились, і в кінці за повернення витвору мистецтва до музею, були нагороджені смачним тортом. Завершальним акордом свята була дитяча дискотека. Попри дощову погоду, діти повеселились на славу. Дякуємо батькам за участь в організації свята!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь