Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Конкурс проєктів для посилення стійкості громад Херсонської області

Дата: 09.07.2021 11:01
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

З 01 липня 2021 року відкрито Конкурс проєктів для посилення стійкості громад Херсонської області (далі – Конкурс).

Конкурс відбувається в рамках реалізації спільного проєкту ПРООН в Україні та Уряду Великої Британії, що фінансується через посольство Великої Британії в Україні, «Посилення стійкості громад в Херсонській області».

Метою Конкурсу є підтримка партнерських проєктів, які спрямовані на покращення доступу до якісних державних послуг (адміністративних, соціальних, медичних, освітніх) для всіх верств населення, особливо найбільш вразливих груп, а також соціально-економічному відновленню та сталому розвитку громад Херсонської області, що має сприяти підвищенню стійкості громад в умовах багатофакторної кризи та укріпленню довіри населення до місцевих, регіональних та національних органів влади.

До участі запрошуються громадські організації, що у партнерстві з владою та/або бізнесом об’єдналися з метою реалізації економічних і соціальних проєктів для посилення стійкості громад в Херсонській області.

Сума наданого гранту буде варіюватися від 15 000 доларів США до 25 000 доларів США. Заявник, від імені утвореного партнерства, має забезпечити співфінансування у грошовій формі в розмірі не менше 20% від загального бюджету проєкту (в тому числі за рахунок внесків партнерів за рахунок коштів бюджетів всіх рівнів або позабюджетних коштів).

Кінцевий термін подання заявок: 24:00, 31 липня 2021 року.

Участь в конкурсі пропозицій за посиланням:

https://forms.gle/hWFLVtDdZekqm8Ut9.

Також 16 липня 2021 року обласна державна адміністрація спільно з ПРООН проведе онлайн-зустріч щодо обговорення питань, пов'язаних з підготовкою заявки для участі в конкурсі грантів в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Херсонській області». До участі у заході запрошуються представники територіальних громад, відповідальних за підготовку проєктів та громадських організацій.

Для участі у заході потрібно зареєструватись за посиланням:

https://docs.google.com/.../1KdtxNkXc43beQ284mffJaQp.../edit.

У разі виникнення питань щодо участі у Конкурсі просимо звертатись до Есми Умерової, регіонального координатора ПРООН в Херсонській області (e-mail: esma.umerova@undp.org) та управління «Офіс інвестицій та розвитку експорту» обласної державної адміністрації (e-mail: grants@khoda.gov.ua, тел.

(063) 066-40-50, додатковий 128).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь