Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

В Абрикосівці відзначили свято Івана Купала

Дата: 12.07.2021 16:26
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

     Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято Івана Купала, яке цієї п’ятниці відсвяткували жителі та гості селища Абрикосівка .

     Концертна програма розпочалася привітанням старости Тимчак Л.А., потім залунали веселі пісні у виконанні дуету Лілії Мініної та Діани Ковальської під керівництвом Наумець Юлії, Цвяк Ніка, Калінкіна Аліна майстерно виконували пісні, танці, чим викликали захоплення односельців. Герої театралізованої вистави - відьми, співали, танцювали, розважали та веселили глядачів. Цікаві конкурси на найдовшу косу, плетіння вінків залучили і дітей, і дорослих. Учасники отримали символічні призи. На майданчику для дозвілля, було розкладене невелике вогнище, навколо якого, в кінці святкового дійства відбулася хода. Танцююче полум’я цього літнього вечора виглядало казково. З великим задоволенням слухали виступи діток. Продовженням свята стала запальна дискотека, яку проводив діджей Міхалич (Кравченко Сергій Михайлович), в арсеналі якого був величезний набір композицій самого різного характеру, враховуючи що присутні були люди різних вікових груп. Він надав музичну апаратуру для проведення свята та майстерно провів яскраву та веселу дискотеку жителям селища. Велика подяка йому за це. Завдяки ПП Бородіній С.О., Бородіну М.О. працювали торгові точки , жарилися шашлики.

    Свято стало можливим завдяки підтримці небайдужих людей. Для проведення дійства були залучені лише кошти спонсорів та праця волонтерів.

     Висловлюємо щиру подяку: управляючому ПРАТ «Райдужне» Бичкову В.О., О.З. Аблєєву, сім’ї О.П. Васюкова, П.Я. Чавуса, А.О. Дардан, О.В. Дардан та Чавус Аліні, яка здійснювала фотозйомку свята. Нехай ваша доброта і щедрість повернеться Вам сторицею, бо без таких Людей не було б у нас свята. Бажаємо вам процвітання, здоров’я і більше тепла на вашому життєвому шляху. Спільними зусиллями ми можемо зробити дуже багато для нашої громади.

    А також окремо хочемо віддячити батькам діток, які відвідують гуртки в нашому Будинку культури. За те що в них є такі таланти, що вони виховали їх, такими щирими, добрими і чуйними.(Маркідоновій К., Сорокатюк Л. Троян Т., Горенко Є., Колпаковій А. Біді О.) Вони тепер з нетерпінням чекають наступного свята, щоб знову показати свої вміння, які ми з кожним днем відкриваємо все більше і більше. А з вашою допомогою ми зможемо все!

 

Абрикосівський Старостинський Округ

 

Більше фото Ви знайдете за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь