Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У разі ускладнень від COVID - 19  працюючі можуть пройти реабілітацію за кошти Фонду

Дата: 13.07.2021 16:46
Кількість переглядів: 453

На  сьогодні  Олешківське  відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області спільно  з  медичними  закладами  продовжує  реалізацію  програми медичної  реабілітації  застрахованих  осіб  Олешківського  і Голопристанського  районів.

Захворювання на коронавірусну хворобу може викликати ускладнення, зокрема, вражати серцево-судинну та нервову систему людини, призводити до інвалідності. За наявності медичних показів, застраховані особи, які перехворіли на COVID -19 та мають ускладнення, мають право пройти реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України.

Право на таке лікування мають усі працевлаштовані українці  за наявності медичних показань за профілями медичної реабілітації, визначеними Порядком №39, за якими надаються послуги  з реабілітаційного лікування за кошти Фонду. Зокрема, у разі ускладнень за профілем кардіопульмональної реабілітації та нейрореабілітації.

Саме вчасна реабілітація осіб зі складними патологічними станами є одним із головних чинників упередження настання інвалідності та подальшого відновлення і компенсації порушених функцій організму, соціально-побутового і професійного відновлення хворого.

Усі санаторно-курортні заклади, до яких направляються пацієнти за кошти Фонду, суворо дотримуються наявних протиепідемічних заходів для протидії поширенню коронавірусної інфекції і гарантують безпеку застрахованих осіб. На лікування направляються пацієнти, які вже перехворіли на COVID -19 та не знаходяться у гострій стадії захворювання.

У разі наявності питань або потреби в консультації звертайтеся за  телефонами: 2-15-08, 4-42-86 в м. Олешки та 2-26-11 у м. Гола Пристань.

 

В. о. начальника Олешківського

відділення ВД ФССУ

 Л.А.Кочерган    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь