Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Адміністративні послуги

Дата: 22.07.2021 12:16
Кількість переглядів: 444

Електронні послуги

Великокопанівська сільська рада все активніше запроваджує онлайн-послуги для спрощення життя місцевих жителів, економії часу та зусиль.

Відтепер завдяки підключенню до порталу iGov(https://igov.org.ua/) запущено комплекс онлайн-послуг.

Якщо Ви житель села Великі Копані, Добросілля чи селища Абрикосівка, тоді маєте можливість дистанційно, не виходячи з дому, замовити такі запитувані послуги, як:

- реєстрація місця проживання особи із опцією одночасного зняття з реєстрації з попереднього місця

(https://igov.org.ua/service/29/general);
- реєстрація місця проживання дитини до чотирнадцяти років(
https://igov.org.ua/service/184/general);
- зняття з реєстрації місця проживання особи(
https://igov.org.ua/service/26/general);
- зняття з реєстрації місця проживання особи у зв'язку зі смертю(
https://igov.org.ua/service/144/general);
- зняття з реєстрації місця проживання дитини до чотирнадцяти років(
https://igov.org.ua/service/185/general).

 

Особливою популярністю також мають користуватися сервіси, що дозволяють за допомогою Інтернету отримати довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи (для отримання ID-картки) (https://igov.org.ua/service/24/general) або довідку про склад сім'ї або про зареєстрованих у приміщенні осіб (https://igov.org.ua/service/740/general).

Кожен бажаючий може звернутися до голови Великокопанівської ОТГ (https://igov.gov.ua/service/11/general), записатися до нього на прийом (https://igov.gov.ua/service/702/general) або ж зробити запит на отримання публічної інформації (https://igov.gov.ua/service/161/general).

Для їх отримання достатньо перейти за вказаними посиланнями та виконати нескладні покрокові інструкції, які містяться на порталі.

 

 

ЖИТЕЛІ ВЕЛИКОКОПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ НЕОБХІДНІ ПОСЛУГИ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

Фото без опису

Сільська рада Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади все активніше запроваджує онлайн-послуги для спрощення життя місцевих жителів, економії їх часу та зусиль.

         Відтепер завдяки підключенню до порталу iGov(https://igov.org.ua/) запущено комплекс онлайн-послуг, пов’язаних з реєстрацією місця проживання. Жителі сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівка мають можливість дистанційно, не виходячи з дому, замовити такі запитувані послуги, як:

- реєстрація місця проживання особи із опцією одночасного зняття з реєстрації з попереднього місця

(https://igov.org.ua/service/29/general);
- реєстрація місця проживання дитини до чотирнадцяти років(
https://igov.org.ua/service/184/general);
- зняття з реєстрації місця проживання особи(
https://igov.org.ua/service/26/general);
- зняття з реєстрації місця проживання особи у зв'язку зі смертю(
https://igov.org.ua/service/144/general);
- зняття з реєстрації місця проживання дитини до чотирнадцяти років(
https://igov.org.ua/service/185/general).

Для їх отримання достатньо перейти за вказаними посиланнями та виконати нескладні покрокові інструкції, які містяться на порталі.
 

Особливою популярністю також мають користуватися сервіси, що дозволяють за допомогою Інтернету отримати довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи (для отримання ID-картки) (https://igov.org.ua/service/24/general) або довідку про склад сім'ї або про зареєстрованих у приміщенні осіб (https://igov.org.ua/service/740/general), необхідну для оформлення цілого ряду державних допомог, субсидій і пільг.
 

Запровадження цих послуг стало можливим завдяки особистій підтримці сільського голови Великокопанівської громади Валентини Костенко та тісній співпраці з працівниками сільради, які допомогли у тестуванні нових онлайн-сервісів і успішно пройшли навчання щодо їх використання.
 

Загалом жителям Великокопанівської ОТГ уже доступно 49 Інтернет-послуг від iGov.


Серед них одними з найбільш актуальних є послуги соціального характеру, які дозволяють отримати:


- субсидію на оплату житлово-комунальних послуг (https://igov.org.ua/service/654/general) або інформацію про її нарахування (https://igov.org.ua/service/21/general);
- допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами (https://igov.org.ua/service/779/general);
- соціальну допомогу при народженні дитини (https://igov.org.ua/service/752/general).

 

Не менш важливими є Інтернет-сервіси, що надають можливість отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків (https://igov.org.ua/service/1561/general) або витяг з Єдиного державного реєстру МВС (https://igov.org.ua/service/1397/general).
 

Інша затребувана онлайн-послуга дозволяє жителям громади спростити комунікацію з місцевою владою та звернутися до сільського голови (https://igov.org.ua/service/11/general).   

 


         Жителі громади за допомогою iGov також мають можливість більш зручно та легко оформити закордонний паспорт (https://igov.org.ua/service/176/general) чи ID-картку(https://igov.org.ua/service/28/general), записавшись онлайн для подання відповідних документів до Олешківського районного ЦНАПу.
 

Широке запровадження у Великокопанівській ОТГ сучасних електронних сервісів значно полегшує життя місцевих жителів, наближає до них необхідні послуги та спрощує бюрократичні процедури.

 

 

Великокопанівська сільська рада працює по-новому

Фото без описуКолектив Великокопанівської сільської ради намагається надавати якісно та швидко адміністративні послуги громадянам Великокопанівської ОТГ.

Завдяки допомозі iGov - порталу державних послуг Херсонщини, Великокопанівська сільська рада розпочинає працювати по-сучасному, відходячи від стереотипів та впроваджуючи  нові методи роботи. Відтепер, Вам не обов’язково йти або їхати до сільської ради для подачі заяви, звернення чи клопотання, а досить зайти в інтернет і відправити заявку онлайн.

На порталі державних електронних послуг iGov (https://igov.org.ua/) кожен бажаючий може звернутися до голови Великокопанівської ОТГ (https://igov.org.ua/service/11/general), записатися до нього на прийом (https://igov.org.ua/service/702/general) або ж зробити запит на отримання публічної інформації (https://igov.org.ua/service/161/general). Для замовлення вказаних Інтернет-послуг достатньо перейти за посиланнями та виконати нескладні покрокові інструкції.

Ви маєте можливість не витрачати свій час, на вистоювання в чергах, та кошти на білет чи паливо для замовлення даних послуг, а провести вільний час із рідними!

Великокопанівська сільська рада разом із командою порталу державних послуг iGov працює над тим, щоб запустити ще ряд електронних послуг, яких налічуватиметься 40.

Тож, давайте разом відійдемо від стереотипів, забудемо про черги і почнемо працювати по новому!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь