Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем Незалежності! З Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2021 14:12
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Шановна Великокопанівська громадо! ????????

   Щиро вітаємо всіх з нашими величними державними святами!

   Цього року незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. За ці роки ми пройшли чималий, тернистий, шлях: з досягненнями і поразками, з успіхами і помилками, але він впевнено веде до укріплення нашої могутності і незалежності.

   День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на рідній землі, закладаємо міцні підвалини майбутнього для наших нащадків.

   І саме синьо-жовтий прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Він щоразу додавав сил, коли наш народ утверджував віковічну ідею про державність і самостійність. З державним стягом стояли патріоти на барикадах двох історичних революцій і нині виборюють волю і захищають цілісність країни наші воїни в зоні бойових дій. З ним святкують перемоги та проводжають в останню путь наших Героїв.

   День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це свята пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили історію.

   Попереду велика і клопітка праця. Адже щасливе прийдешнє втілюється не лише у розвитку демократичних інституцій держави, а й в повсякденній напруженій праці її людей, у вирощуванні врожаїв, успішному навчанні дітей, спокійній і захищеній старості батьків.

    Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю, варту зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці. що ми славного роду. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.

   Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним.

   Зичимо усім нам мирного неба над головою, національної злагоди, добробуту, спокою у сім’ях та міцного здоров’я!

   З Днем Незалежності! З Днем Державного Прапора України!????????

Великокопанівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь