Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській школі відбулась зустріч з підприємцем.

Дата: 07.09.2021 13:21
Кількість переглядів: 815

Фото без опису

5 вересня 2021 року в Україні відзначали День підприємця. Великокопанівська сільська рада вирішила оголосити  тиждень підприємця в рамках якого пройшла ціла низка різноманітних цікавих заходів. Так, 7 вересня до учнів Великокопанівської ЗОШ завітав співзасновник торгівельного комплексу «Торговий двір» Гукасян Андрій Антонович.

В рамках зустрічі поговорили про важливі, дорослі та дуже актуальні речі. В дуже доступному форматі та на максимально зрозумілих прикладах діти та підприємець розмовляли про рентабельність та монетизацію, «дефіцитні» професії та рейтинги ВУЗів.  

Фото без описуЗ самого початку Андрій Антонович пояснив різницю між мрією та метою та зазначив, що головне – це мати мету і результат буде обов’язково. Дуже детально зупинилися на виборі майбутньої професії, адже важливо саме в юному віці отримати освіту, бо пізніше на це не буде часу. Щодо заснування власної справи, Андрій Антонович зазначив, що не кожна людина може керувати людьми, а для того, щоб розпочати власну справу, потрібно бути фахівцем у багатьох напрямах. «Бізнесу необхідно навчатись.» - підсумував бізнесмен.Фото без опису

Немає жодних сумнівів, що ця зустріч залишила яскравий слід у пам’яті школярів та змінила їх світогляд в питанні вибору професії та життєвого шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь