Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 11:03
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Шановні жителі Великокопанівської громади!

28 жовтня українці всього світу відзначають День визволення України від фашистських загарбників. Це дуже важлива, знаменна дата в житті українського народу.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім, хто, ризикуючи своїм життям, виборював для українців спокій та повернув на рідну землю мир. Скільки б не минуло років, скільки б не змінилось поколінь українців — пам’ять про ті буремні роки, коли рідну землю розривали вибухи, тисячами гинули люди та вщент згорали села — все це назавжди залишиться в наших серцях.

За Україну в ті часи піднялись усі: чоловіки та жінки, дорослі та діти. Справжні патріоти країни завзято йшли у бій, приписуючи собі зайві роки, об’єднувались у партизанські загони, вели підпільну боротьбу з загарбником.

Ми доземно вклоняємось усім ветеранам, учасникам Другої світової війни за те, що ви не дали розтоптати та поставити на коліна Україну. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.

Щиро дякую всім ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаю здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!

Сільський голова Валентина КОСТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь