Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

У Великокопанівській громаді з’явився ще один спортивний осередок

Дата: 10.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 328

 

На розі вулиць Жовтнева та Робоча села Великі Копані встановлено спортивні тренажери та волейбольний майданчик, а для безпечного перебування відвідувачів майданчик загороджено. Його створено завдяки партнерській діяльності громадськості, місцевих депутатів, Великокопанівської сільської ради, комунального підприємства «Великокопанівське» та громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» з Британською Радою у рамках проєкту «Спорт стає доступнішим для всіх».

«Дуже багато людей, техніки та коштів було залучено для створення спортивного осередку. Близько 75 тис. грн коштів донорів, з місцевого бюджету та мешканців села знадобилося для реалізації задуманого. Я вдячна всім, хто долучився до впровадження спільної ідеї. На досягнутому не зупиняємося і плануємо доповнювати майданчик лавками, спортивними та гімнастичними елементами для мешканців різного віку», - поділилася своїми планами депутатка Анна Довженко.

Відкриттям цього осередку стала перша гра з волейболу для мешканців села Великі Копані. У День Збройних Сил України чоловіки провели товариський матч, який завершився нічиєю.

Спільними зусиллями створено доступне для всіх місце для заняття спортом, покращення свого здоров'я та проведення вільного часу.

Проєкт «Спорт стає доступнішим для всіх» реалізується за підтримки Британської Ради в рамках Проекту «Активні громадяни» та за сприянням Фонду «Об’єднання».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь