Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Щодо сплати земельного податку

Дата: 14.12.2021 15:06
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

 

Відділ земельних відносин, містобудування та архітектури повідомляє, що закінчується 2021 рік, в тому числі і податковий.

Земельний податок - обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів (п.п.14.1.72 статті 14 Податкового кодексу України). 

Всі громадяни України, які є власниками або користувачами земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю.

Звертаємося до жителів, які ще не встигли заплатити земельний податок:

Просимо терміново сплатити податок. Квитанції можна повторно отримати в сільській раді.

Оплату можна здійснити  через поштове відділення та відділення будь-якого банку. 

У разі несплати в установлений строк податкового зобов’язання, виникає право податкової застави на активи платника податків і таке податкове зобов’язання буде визнано податковим боргом -  буде нараховуватися пеня та штраф за кожен прострочений день. Контролюючим органом буде вжито заходів з погашення податкового боргу у порядку, встановленому законодавством.

За квитанціями про сплату податку звертайтеся до Великокопанівської сільської ради: відділ земельних відносин, фінансовий відділ, Абрикосівський старостинський округ (при собі мати ідентифікаційний код), також для отримання повідомлення-рішення на сплату земельного податку громадяни можуть звернутись до ДПІ за місцем розміщення земельної ділянки.

Для запобігання непорозумінь просимо Вас сплатити податок вчасно, адже у разі несвоєчасної сплати земельного податку, буде нараховуватися пеня та штраф за кожен прострочений день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь