Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Засіданя робочої групи №3

Дата: 28.07.2017 12:00
Кількість переглядів: 332

У кого є стратегічні плани? Усіх нас цікавить наше майбутнє - як особисте, так і майбутнє організації, де ми працюємо. Щоб довідатися про майбутнє, люди використовують різні способи - одні йдуть до ворожки, другі покладаються на долю, інші займаються плануванням.

В Великокопанівській сільській раді 27.07.2017 року відбулося третє засідання групи з підготовки проекту Стратегічного розвитку Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Головною метою якого є формування нового бачення сталого  розвитку громади в умовах децентралізації та процесів добровільного об’єднання громад, шляхом підвищення конкурентоспроможності місцевої економіки, інвестиційної привабливості, якості життя у громаді через ефективне використання ресурсів та реалізацію узгоджених інтересів влади, громади та бізнесу.

Саме тому, формуючи головний стратегічний документ розвитку нашої території, сільська рада залучає якомога ширше коло жителів громади до співпраці, обговорення, до живого діалогу задля написання реального та якісного соціально-економічного  плану розвитку нашої об’єднаної громади. Люди різних професій, політичних поглядів, віку пропонували своє бачення розвитку громади.

Хто ж краще знає проблеми села, як не його мешканці.

Успіхів нам усім !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь