Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Робоче засідання щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення у селищі Абрикосівка

Дата: 04.02.2022 10:07
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

Земельний відділ повідомляє, що у зв’язку з розробкою проєкту землеустрою щодо встановлення меж населеного пункту селища Абрикосівка ТОВ «Херсонземпроект», було виконано підготовчі роботи, в результаті чого було виявлено чисельні помилки в місце розташуванні та конфігурації  земельних ділянок. 

У  зв’язку з цим було прийнято рішення про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 1300 га на території, що межує з селищем Абрикосівка. Необхідно було відділити сільськогосподарські угіддя від несільськогосподарських, сформувати окремі земельні ділянки, шляхом поділу наявних земельних ділянок там, де відбувається накладання на ділянки інших землекористувачів.

Через те, що, вищезазначені земельні ділянки знаходяться в оренді ПрАТ «Радужне», керівництво товариства також взяло участь у виконанні цих робіт.

03 лютого пройшло робоче засідання, на якому представники Великокопанівської сільської ради, представник ПрАТ «Радужне» та директор проєктної землевпорядної організації ТОВ «Херсонзампроект» А.С.Романча розглянули варіанти виправлення помилок, що надалі дозволить розробити проєкт землеустрою щодо встановлення меж населеного пункту селища Абрикосівка. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь