Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Випускний вечір-2017 у Великокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Дата: 30.06.2017 17:18
Кількість переглядів: 1095

Випускний вечір-2017 у Великокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому страшні контрольні і суворі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

 

25 червня 2017 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11-их класів Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цього дня випускники отримали документ про здобуття повної середньої освіти. Із одинадцятих класів  випущено 40 учнів.  Їх «класними мамами» були Коваль Тетяна Миколаївна та  Гадченко Оксана Андріївна.     

Під час вручення атестатів відзначили учнів, які мають певні досягнення з вивчення окремих предметів. Похвальними грамотами за особливі досягнення в навчанні нагороджені:  Ба’бєва Вікторія (11-А), Калмикова Катерина (11-А), Острянський Вадим (11-А), Чабанов Андрій (11-Б), Браілова Аліна (11-Б), Корнійчук Віталій (11-Б клас), Мазуркевич Владислав (11-Б), Мухін Дмитро (11-Б),  Самойлов Денис (11-Б), Картавцев Сергій (11-Б), Вітовецький Олександр (11-Б клас).

Випускники школи за багаторічною славною традицією зібралися цього дня на площі подвір’я школи. Лише раз у рік площа шкільного подвір’я  збирає таку кількість вродливих дівчат та ставних хлопців, котрі немов завдяки чарам за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних  джентльменів. Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила не псувати випускникам свята.

Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітала голова Великокопанівської сільської ради Костенко Валентина Дмитрівна та начальник відділу освіти Великокопанівської сільської ради Шушко Тетяна Віталіївна.  Зокрема, вони відзначили, що випускники Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів не лише красиві, а й розумні, спортивні і дуже талановиті. Випускники школи  під гучні оплески отримали свої заслужені нагороди з рук перших осіб села Великі Копані. Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання. Хлібом-сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині.

А ми зичимо щастя та міцності духу випускникам у найскладнішому іспиті – дорослому житті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь