Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Україна відзначає Всесвітній день охорони праці в умовах війни

Дата: 27.04.2024 15:48
Кількість переглядів: 23

Україна відзначає Всесвітній день охорони праці в умовах війни

У Конституції України закріплено право кожного громадянина на працю у безпечних та здорових умовах. Однак, через збройну агресію російської федерації тисячі українських працівників втрачають це право. 

28 квітня в Україні та більше ніж у ста країнах світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Цей день є нагодою для привернення уваги громадськості до проблем безпеки та здоров’я на роботі.

Сьогодні, у Всесвітній день охорони праці, ми віддаємо шану пам’яті працівникам, які загинули як у мирний час, так і під час війни. Бажаємо зцілення та витримки усім українцям, які постраждали внаслідок російської агресії.

Пам’ятаймо, безпека праці є запорукою збереження найціннішого – людського життя! Разом ми зможемо забезпечити безпечне та здорове майбутнє для українських працівників та відновити країну після війни!

Держпраці активно працює над поширенням інформації про організацію безпечних умов праці та здорового середовища на робочому місці, використовуючи різні канали комунікації. Зокрема громадяни можуть отримати роз’яснення через веб-сайт Служби, інформпортал pratsia.in.ua, соціальні мережі, сервіс онлайн консультацій «інтерактивний інспектор» тощо. Ми також відвідуємо роботодавців та надаємо їм технічні консультації безпосередньо на робочих місцях. З міжнародними партнерами розробляємо спільні проекти, працюємо над зміцненням законодавчої бази та застосуванням передових технологій, щоб забезпечити безпечні та здорові умови праці для усіх працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь